Odata cu lansarea noului model de Hyundai vei putea economisi pana la 1600 de kilometrii pentru reîncărcarea costurilor în fiecare an.

HYUNDAI Motor își lansează primul model de Hyundai care dispune de un sistem solar amplasat pe suprafata plafonului exterior.

Aceasta adaptare de ultima ora din partea producatorului de automobile Hyundai va duce la cresterea autonomiei pentru masinile electrice sau hibride.

hyundai cu plafon electric dedicat cresterii autonomiei pentru automobilele electrice sau hibride
hyundai cu plafon electric dedicat cresterii autonomiei pentru automobilele electrice sau hibride

Hyundai a dezvăluit primul său sistem solar de încărcare a acoperișului care va oferi energie suplimentară, va crește gama și va oferi o economie mai bună de combustibil.

Acesta va debuta pe noul hibrid Sonata și va sprijini sursa de energie electrică a vehiculului.

Hyundai Sonata va avea un panou electric montat pe plafonul exterior În timp ce tehnologia va fi oferită inițial pe hibridul Sonata, aceasta va fi transmisă altor modele din gama sa în următorii ani.

primul automobil din lume cu plafon electric
primul automobil din lume cu plafon electric

Tehnologia acoperișului Solar este un bun exemplu al modului în care Hyundai Motor se îndreaptă spre a deveni un furnizor de mobilitate curată”, declară vicepreședinte Senior și șef al unității de tehnologie al corpului de Hyundai Motor Group.

Tehnologia permite soferilor să abordeze în mod activ problema emisiilor.

„Ne străduim să extindem și mai mult aplicarea tehnologiei dincolo de linia ecologică a vehiculului până la vehiculele cu motor cu combustie internă.”

Aceasta include o structură de panouri solare din siliciu montat pe acoperișul vehiculului, care se poate încărca în timp ce conduce.

Sistemul de acoperiș solar poate încărca 30 până la 60% din baterie pe zi cu 6 ore de încărcare zilnică, se preconizează că va crește distanța de deplasare a șoferilor cu încă 1 300 km anual.

Sursa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare