Ford Tourneo
Ford a dezvăluit primele detalii ale noului Ford Tourneo Custom people mover, care oferă călătorii de primă clasă pentru până la nouă ocupanți într-un interior nou. Direcționarea în funcție de transfer executiv, utilizarea personală și clienții stilului de viață, noile comenzi la comandă Ford Tourneo încep la sfârșitul anului 2017, cu livrare la începutul anului 2018.

Distinsă prin noul său design frontal cu grilă cromată de cinci bar, noul Tourneo Custom oferă clienților o cabină de lux cu scaune spate unice în segment, cu șase locuri individuale care pot fi aranjate în format de conferință, al doilea rând fiind orientat spre spate.

Cea mai mare Tourneo people mover a fost cuprinzător re-proiectate pentru a oferi un nivel superior de rafinament și sofisticare, inclusiv de înaltă calitate, materiale de interior, un confort îmbunătățit și nivelul de zgomot, și cele mai recente Ford autoturisme tehnologii, cum ar fi Inteligent Limitator de Viteză și SINCRONIZARE 3 conectivitate.

„Cu noul obicei Tourneo, fiecare pasager se poate bucura de cel mai bun loc din casă”, a declarat Pete Reyes, director de linie de vehicule, Ford al Europei. „Această mișcare versatilă a oamenilor a fost transformată de sus în jos, cu un interior elegant care combină confortul și calitatea unei mașini de lux cu un spațiu remarcabil și practic.”

Noile inovații construi pe produs semnificative îmbunătățiri de introdus pentru Ford Tourneo Custom în 2016, inclusiv sol-rupere Ford EcoBlue 2.0-litri motor diesel, nou cu șase trepte SelectShift transmisie automată, și o suspensie pe aer spate opțiune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare