Dorim sa fim prezenti in fiecare autovehicul din Romania cu orice fel de produs auto sau accesoriu pe care le avem in oferta, cu scopul de a ajuta si inspira consumatorii in viata lor de zi cu zi.

RapidAuto.ro este un dinamic importator si distribuitor de piese si accesorii auto, cosmetice auto din Romania, lider de piata in comertul online de accesorii auto, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale.

Experienta dobandita din anul 2002 cand a luat nastere BestAutoVest, pana in prezent, initial ca distribuitor de piese auto apoi ca retailer online de accesorii auto prin BestAutoVest.ro a rezultat intr-un magazin online de piese auto RapidAuto.ro adaptat la nevoile actuale ale tehnologiei si a consumatorului final.

Cu magazine fizice in Arad (Calea Radnei 276), Timisoara (Calea Aradului 103) si Bucuresti (Soseaua Mihai Bravu 286) ne continuam drumul dorind sa fim mai aproape de nevoile clientilor nostri, intelegand necesitatile lor.

Consultatii RapidAuto va ofera suport online sau telefonic de Luni pana Vineri intre 8:00-18:00 si la fiecare comanda puteti sa adaugati seria de caroserie (sasiu) a masinii dumneavoastra astfel incat toate comenzile sunt verificate de catre echipa RapidAuto.ro pentru ca produsele comandate sa fie compatibile cu autoturismul dumneavoastra.