Este oficial: autobuzul VW este din nou, și este electric
Conceptul de I. D. Buzz va intra în producție, stârnind o nouă generație de fani Microbus.

Determinată de cererea populare, Volkswagen a anunțat astăzi ea este de gând să vândă o versiune de productie a premiat I. D. Buzz concept de vehicul electric în 2022 pentru Statele Unite, Europa și China.

ID. BUZZ Electric Relansare VW model T
ID. BUZZ Electric Relansare VW model T

„Pentru mine, I. D. Buzz concept este cel mai frumos și cel mai interesant mașină electrică din lume,” a declarat Dr. Herbert Diess, Președinte al Consiliului de Management pentru marca Volkswagen, la Pebble Beach, California.

„Scopul nostru este clar: dorim să facem din mașina complet electrică, complet conectată un bestseller din întreaga lume.

VW id BUZZ relansarea vechiului model de vw bus beatle
VW id BUZZ relansarea vechiului model de vw bus beatle

Mașina emblematică a epocii electrice trebuie să fie un Volkswagen.”

Vw beatle concept este cel mai frumos și cel mai interesant mașină electrică din lume,” a declarat Dr. Herbert Diess, Președinte al Consiliului de Management pentru marca Volkswagen, la Pebble Beach, California.

„Scopul nostru este clar: dorim să facem din mașina complet electrică, complet conectată un bestseller din întreaga lume. Mașina emblematică a epocii electrice trebuie să fie un Volkswagen.

Creeat să reamintească  de modelul original Tip 2 Microbus fără imită-l, I. D. Buzz concept a câștigat mai multe premii în luni de când a fost dezvăluit la Detroit Auto Show. V față în caroserie solicită înapoi la predecesorul două tone pe autobuzul original, dar în Id Buzz poartă o bandă de lumină care înconjoară vehiculul și îi dă o semnătură vizuală unică.

Farurile cu LED-uri au segmente hexagonale care acționează ca „ochi” pentru a comunica starea vehiculului.

Vechiul Microbuz reușește să arate modern și atemporal, unul dintre semnele distinctive ale designului mărcii Volkswagen.

Primul autobuz VW vândut în Statele Unite în 1950 a avut toate de 30 hp. I. D. Buzz concept sport 369 cp din motoare electrice pe fiecare axă care oferi, de asemenea, toate wheel drive și 111 kWh acumulatorul la etajul al MEB șasiu oferă aproape 300 de kilometri de estimat gama.

Folosind un sistem VW de încărcare rapidă, se poate reîncărca aproximativ 80 la sută din capacitatea sa de energie în 30 de minute la 150 kW.

Dar, la fel ca Microbus original, proiectarea și ingineria conceptului de I. D. Buzz și platforma MEB oferă spațiu amplu pentru pasageri sau marfă, cu o vedere expansivă a împrejurimilor. Există chiar și un portbagaj din față, la fel ca originalul VW Beetle.

I. D. Buzz concept, de asemenea, oferă o previzualizare de tipul de tehnologie autonome care VW va dezvolta pentru modelele viitoare – și anume pe deplin automatizat „I. D. Pilot” modul în care ar putea intra în producție până în 2025. Din ori-departe volan și pop-up scanere laser în acoperiș pentru un heads-up display, care integrează realitate augmentată, I. D. Buzz nu duce lipsa de inovare.

 

De la stoc la supercar în 24 de ore!
Articolul anterior

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare