Salut iubitori de 4 roti. Astazi detaliem importanta stegatoarelor auto si eficienta vizibilitatii in traficul rutier.

Înlocuiți lamelele ștergătoarelor intre 6 si 12 luni de utilizare, pentru a evita deteriorarea parbrizului mașinii.

Ștergătoarele de parbriz sunt utile în orice condiții meteorologice. Acestea sunt cele mai utile în timpul iernii sau în vremea ploioasă, deoarece vă pot ajuta să vedeți mai bine drumul.

Din moment ce lamele ștergătoarelor sunt expuse mediului exterior, au tendința de a se deteriora, astfel bratele stergatoarelor vor ajunge pe suprafata parbrizului cu riscul de a-l zgaria.

Ca proprietar de mașină, schimbarea ștergătoarelor de parbriz este o abilitate esențială, astfel încât puteți înlocui lamelele ștergătoarelor pe cont propriu.

Cum se inlocuiesc stergatoarele auto ?

Mai întâi, ridicați lama ștergătorului. Asigurați-vă că brațul ștergătorului nu atinge parbrizul. Rotiți lama ștergătorului până când este perpendiculară pe brațul ștergătorului

Apoi, scoateți lama stergatorului auto din brațul acestuia prin glisarea în jos a fostului din cel din urmă.

Unele modele de stergatoare auto, au conectori pentru lamele cu știfturi (cleme cu urechi) care trebuiesc apăsate pentru a detașa lama ștergătorului.

Utilizați o șurubelniță cu cap plat pentru a ridica clemele. Lama ștergătoarelor se poate fixa, deci asigurați-vă că o țineți departe de parbriz sau acoperiți parbrizul cu un prosop.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare