Daunele la mașină, deși minore, îți pot da bătăi de cap, însă acum există o aplicație web care-ți rezolvă problema în cel mult 5 minute.

Fie că te trezești cu mașina zgâriată în parcare, fie că ai fost neatent și ai lovit oglinda, daunele minore pot fi o bataie de cap si pot aduce stres suplimentar.

Distribuitorul de piese si accesorii auto Rapidauto.ro ( echipa Bestautovest.ro) au lansat o noua platformă și un asistent digital, ce te ajută să soluționezi daunele auto ușoare, dar si cele complexe în cel mult 5 minute.

În mod tradițional, timpul de soluționare a unei diagnosticari auto poate dura chiar si în jur de o săptămână.

Asistentul digital rapidauto.ro, ne oferă o soluție de reconditionare pentru daunele auto și este disponibil pentru clienții care au accesat cel putin odata adresa magazinului online de piese si accesorii auto rapidauto.ro.

Echipa Bestautovest.ro este prima companie din România care introduce un astfel de serviciu și astfel vrea să te scutească să mai suni în call-center sau să mai mergi la magazinele fizice ca să achizitionezi piese sau accesorii auto minore.

Asistentul digital poate fi accesat la adresa de aici, iar achizitionarea pieselor auto se face exclusiv online, după ce urmezi câțiva pași privind identificarea și descrierea automobilului dvs. In cele mai scurte momente, primești pe loc oferta de pret personalizata, urmând să-ți alegi singur unitatea de service auto și calitatea reparației.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare