Volkswagen BlueMotion seria include vehicule care au fost echipate cu caracteristici inovatoare în motorul mașinii, precum și corpul aerodinamic modernizat. Tehnologia BlueMotion (BMT) este prezentă în multe vehicule Volkswagen, dar există doar două modele care sunt cu adevărat BlueMotion certificate prin intermediul și prin. Aceste două vehicule sunt BlueMotion Golf și BlueMotion Polo. Deși opțiunile care implică modele adevărate de BlueMotion sunt slabe, multe vehicule fabricate de Volkswagen încorporează upgrade-uri BMT în motoarele propriu-zise.

Cea mai căutată caracteristică inclusă în BMT este caracteristica stop/start care este instalată în motor. Acest atribut special este extrem de Ecologic din cauza reducerii fumului în timpul ralantiului. Senzorii prezenți în interiorul motorului pot detecta automat când motorul s-a oprit și dezactivează motorul până când ambreiajul este apăsat din nou. Conducătorii auto pot fi siguri că, deși motorul se oprește în scenariile corespunzătoare, acesta va reporni aproape fără efort atunci când este timpul pentru a începe să se miște din nou. Acest lucru este minunat pentru cei care se află în trafic prin reducerea atât a emisiilor, cât și a costurilor totale ale combustibilului.

Upgrade-urile aerodinamice sunt, de asemenea, o marcă benefică a modelelor Volkswagen BlueMotion. Circulația aerului crește în mod dramatic în aceste vehicule cu stilul scăzut de echitatie a corpului. Producătorii s-au asigurat, de asemenea, că vor reduce dimensiunea lacunelor din interiorul garniturilor organismului pentru a contribui la un flux de aer eficient. Această caracteristică este destul de utilă în ceea ce privește reglarea temperaturii, precum și asigurarea că parbrizul nu se încețoșează în timp ce face naveta.

Reducerea amprentei de carbon este o prerogativă primară în societatea noastră, iar vehiculele BlueMotion ne oferă abilitatea de a face acest lucru în mod natural. Prin funcționarea unui model Volkswagen echipat cu BMT, șoferii pot reduce automat emisiile și costurile de transport fără a depune un efort ridicat în acest proces. Nu numai că aceste vehicule sunt inovatoare în ceea ce privește întreținerea low-cost, dar vă pot oferi și siguranța de a fi conștiente de mediu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare