Poți să-l iubești pe Tesla sau să-l urăști, dar e greu să negi efectul pe care compania l-a avut asupra vehiculelor electrice.

Compania cu sediul în California a arătat că există o piață pentru EVs ca alți producători auto anunțând propriile lor planuri de electrificare în ultimii ani.

Prevalența vehiculelor electrice a stimulat, de asemenea, mișcare în piața de după și scena de tuning, cu magazine de tuning, do-it-yourselfers, și altele de conversie vehicule pe bază de benzină în cele electrice.

O astfel de persoană este un domn pe nume Sam care, potrivit lui, are primul Audi S5 din lume alimentat de Tesla.

am început proiectul cu intenția de a construi ceva ce nimeni altcineva nu a făcut. El a fost capabil de a găsi o mare milă Audi S5 cu un curat trupul și salvat 2014 Tesla Model S P85D.

Când a început, el nu a avut nici o idee cum a fost de gând să se potrivi Tesla e mai mare bateria în cel mai mic vehicul, nici nu a stiut cum el a fost de gând să păstreze Audi Quattro all-wheel-drive – altceva EV conversii de multe ori aruncați.

O parte Trivetrain Audi nou S5 alimentat cu energie electrică a fost carcasa de transmisie care găzduiește acum reducerea de viteze personalizate.

Sam și echipa pe care a ales-o pentru a-l ajuta să proiecteze și să construiască S5 electric au avut o grămadă de obstacole de depășit pentru ca proiectul să funcționeze.

Ei au trebuit să lucreze pentru a obține unitatea de control al motorului pentru a vorbi cu atât powertrain și vehiculul în sine, care dispune de un ecran complet de 10-inch touchscreen pe tabloul de bord care afișează informații vehicul și powertrain.

Cai putere și cuplu sunt dependente de sarcina bateriei, numerele oficiale fiind 416 (310 kilowați) și, respectiv, 450 de livre-picioare (610 Newton-metri).

Audi S5 electrificat este o piesă minunată a muncii de după piață. În anul în care Sam a deținut-o, tot ce a trebuit să facă a fost să rotească cauciucurile.

Fără schimbări de ulei, centuri de sincronizare, sau alte griji pe care le asociem adesea cu vehicule alimentate cu gaz. Longevitatea bateriei este încă neclară, dar pentru moment, se pare că Sam se bucură de coupe și de tot acest cuplu.

Sursa Articol

Automobile Autonome
Urmatorul articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare