La Newron echipa, proaspăt stints în acceleratoare de la Dassault Systems și Advans, a lansat recent ultimul lor concept de motocicletă electrică.

Bicicleta este construită în jurul ansamblului mare de baterii centrale, o temă de design care rulează comună în multe alte motociclete electrice.

O noua Tehnologie pentru deplasare
O noua Tehnologie pentru deplasare

Dar, spre deosebire de baterii în formă convențională (sau, uneori, mai puțin convențional) în cele mai multe motociclete electrice, bateria motocicletei Newron electric ia o formă baril.

 

O noua Tehnologie pentru deplasare Motocicleta Electrica
O noua Tehnologie pentru deplasare Motocicleta Electrica

Luminile LED din jurul bateriei baril par a fi schimbarea culorii bazat pe imagini diferite furnizate de companie.

 

Setul de baterii este clar vizibil pe Newron datorită unui alt aspect izbitor: panourile frumoase, deschise din lemn.

Panourile de lemn curbate creează un fel de efect de schelet, accentuând designul crucișătorului gol cu accent natural.

Lemnul continuă chiar în jos pe furca grinda, care este un alt design devenind popular printre motociclete electrice în ultima vreme.

În timp ce puterea și viteza motocicletei nu au fost încă dezvăluite, putem vedea cel puțin powerhouse de dimensiuni generoase montate coaxial cu roiul unilateral.

Ca și cum motocicleta electrică Neuron nu a fost suficient de unic deja, a verifica afară ceea ce pare a fi un arbore de transmisie construit în acel roiingarm. Desigur, Motociclete drive shaft nu sunt toate că noi, dar nu există multe exemple în industria de motociclete electrice.

Ca majoritatea motocicletelor electrice noi, Neuronul este proiectat cu tehnologie inteligentă. Compania spune că ar trebui să aibă un contor de putere inteligent care poate regla utilizarea energiei pe baza destinației planificate.

În cazul în care bateria este de pornire pentru a obține scăzut, acesta va fi capabil de a ajuta la accelerație vă înapoi în mod corespunzător pentru a vă asigura că puteți finaliza traseul.

Echipa Neuron este în prezent de planificare o rulare inițială limitată pentru neuron electric motocicleta, cu, probabil, doar 12 unități produse anul viitor. Scopul este de a extinde apoi producția în 2021.

Îmi plac noile modele pentru motociclete electrice pe care le vedem. Desigur, acesta este un concept și șansele ca acesta să fie produs sunt ghicite de oricine.

Dar echipa Newron pare să aibă un sprijin puternic și jucători cheie care ar putea face de fapt să se întâmple.

Și mai important, ajută să arate că industria motocicletelor electrice în creștere este încă un spațiu în evoluție rapidă. Acesta poate fi dominat de câțiva jucători cheie, dar încă mai are loc pentru barajul de noi lansări pe care le vedem.

Aceasta este o veste interesantă și înseamnă că ar trebui să vedem în continuare o gamă minunat de modele creative de ani de zile pentru a veni.

În acel moment, va depinde de piață să decidă ce funcționează și ce companii supraviețuiesc.

Pentru mine se simte aproape ca piața americană de automobile acum 100 de ani, pe vremea când zeci și zeci de companii au concurat pentru a-și pune propriile mașini în garajele consumatorilor.

Mă întreb dacă vom fi lăsați cu un mare trei companii de motociclete electrice în câteva decenii?

Sursa Articol

UBER CHECK MY RIDE
Articolul anterior

Urmatorul articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare