Sigur ați auzit despre alarmele auto. Poate vecinul dvs. are una, sau un prieten căruia i s-a spart mașina, sau poate le-ați văzut publicitate la televizor, dar nu sunteți sigur ce fac ele de fapt și de ce aveți nevoie de una în vehiculul dvs.

Iată cinci motive pentru care aveți nevoie de un sistem de alarmă auto:

Mașina dvs. este o investiție și doriți să o protejați.
Mașina dvs. este unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le aveți. Din păcate, poate fi ușor furat sau deteriorat de persoane dacă nu aveți grijă de ea corespunzător. Asigurarea că mașina dvs. este încuiată, vă ajută la menținerea hoților la distanță, dar, de asemenea, asigurați-vă că, dacă cineva încearcă să intre, va regreta decizia!

Crește valoarea de revânzare a mașinii dvs.
Un sistem de alarmă auto este o modalitate excelentă de a vă proteja împotriva furturilor, dar crește și valoarea de revânzare a mașinii cu aproape 20%. Acest lucru se datorează faptului că mulți cumpărători potențiali văd un sistem de alarmă auto ca un semn al unei bune securități, ceea ce este important pentru ei atunci când cumpără un vehicul. Dacă doriți să obțineți cel mai mult pentru banii dvs. atunci când vindeți mașina, luați în considerare instalarea unui sistem de alarmă auto.

Asigurare
Dacă aveți o alarmă auto, este mai puțin probabil să vi se spargă mașina de către hoți. Asta pentru că, atunci când alarma se declanșează, oamenii știu că există o alarmă activă și, prin urmare, se vor gândi de două ori înainte de a încerca să intre. Acest lucru vă poate economisi bani la asigurare, deoarece primele dvs. vor fi mai mici dacă mașina dvs. este mai sigură.

Sistem de imobilizare integrat
Aceasta este una dintre cele mai comune caracteristici ale sistemelor de alarmă auto, deoarece este o modalitate excelentă de a proteja vehiculul împotriva furturilor și vandalismului. Această caracteristică împiedică pornirea motorului fără prezența unei chei speciale, ceea ce înseamnă că, dacă cineva fură mașina dvs., nu va putea să o conducă!

Capacități de urmărire
Majoritatea sistemelor de alarmă auto au o capacitate de urmărire integrată care permite vehiculului dvs. să fie urmărit prin tehnologia GPS, ceea ce facilitează recuperarea vehiculelor furate și returnarea lor în siguranță proprietarilor.

Furtul de mașini este în creștere și nu pare să se oprească prea curând. Nu vă puteți permite să riscați ca mașina dvs. să fie furată când există atât de multe modalități de a o proteja cu un sistem de alarmă auto.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare